maanantai 8. helmikuuta 2010

Mistä minä otan voimaa, jota ilman ei jaksa ?

Ehkä ainoa hyvä asia mitä tässä muutaman päivän sisällä on tapahtunut; paino oli aamulla tasan 66,0 kg. Vähän on siis menty alas. Viikko on mennyt yleisellä tasolla ihan ok. Pieniä retkahduksia on tullut, mutta eipä tuo tässä tilanteessa mitään. Pääasia että suunta on alaspäin.

Perjantai.. Jäätävä farssi. Alkuilta meni todella mukavasti, kavereita oli paikalla ihan hirveät määrät, ja oli kiva päivitellä kuulumisia kaikkien kanssa :) Sitten alettiinkin mennä jo huimaa alamäkeä. Sain mm. kuulla olevani itsekäs paska, kaveripoika huusi naama punasena mulle siitä kuinka oon pettänyt sen, koita siinä sitten itkemättä. Kaiken muun paskan lisäksi, sain vielä kuulla M:n kaverilta, että M on seurustellut tammikuun alusta. Ja että silloin kun meillä oli juttua, se oli tapaillut tätä toista tyttöä. Hieno fiilis. Ihan kaikki, mitä M on mulle ikinä sanonut, on luultavasti ollu pelkkää paskaa. Sisällä on sellanen inhottavan tuntunen möykky. Kehen voi enää luottaa?

Noh, nyt kun on taas pyyhitty turhat huolenaiheet mielestä pois voi keskittyä täysillä treenaamiseen ja laihtumiseen. Miehet voi haistaa paskan.

1 kommentti:

  1. En oo pitkää aikaa kuullu susta mitää, nii kirjotatko viel tätä blogii. Ymmärrän toki et kilpaurheilijalla on tarpeeks kiireitä ettei aina ehi koneella roikkuu (koettu on), mut haluisin vaa tietää, ku tätä on ollu tosi kivaa lukee (:

    VastaaPoista