sunnuntai 16. marraskuuta 2008

.

Helvetti. Arvasin tän. Viime päivät olikin mennyt vähän liian hyvin.

Herkkulakko on kyllä on pitänyt, mutta sen korvatakseni olen mättänyt tosi paljon ihan normaalia ruokaa ja leipää ja paino ei-ole-laskenut.  Ottaa päähän, mutta nyt täytyy taas tsempata.

Jotain edistystä sentään. Sain jälleen aloittaa treenaamisen. Edellisellä kerralla aloitin ilmeisesti liian lujaa ja selkä tuli tas kipeäksi. Mutta nyt olen back for good. Ihanasti taas kolottaa lihaksia. Lähentäjät ihan järkyttävässä jumissa ! Illalla olis tarkoitus tehdä vielä palauttava lenkki ja 2 vaiheen vika Callanetics. 

Anteeksi, nyt ei vaan irtoa tekstiä. Päivittelen ehkä illemmalla vielä lisää (:

3 kommenttia:

  1. joo en ois voinu uskoo! luulin, että analeigh ja marjorie ois ollu ihan vikoina... mutta sama fiilis mullakin, että analeigh voittaa... se on vaan niin perus sellanen ja kaikki tuomarit ym tykkää siitä...

    VastaaPoista
  2. no pöhpah en kylllä ole:----DDD ja kiitos, kiva kuulla että tykkäät!:)

    VastaaPoista
  3. Noin käy monesti. Myös itse olen herkkuja korvatakseni innostunut tavalliseen kauramössöön. Ruuan pitäisi olla niin saissen makuista ettei sitä vetäisi kitusiinsa koko ajan. Paitsi, jos tekee mieli syödä, kannattaa tehdä itse ruisleipää jonka paistaa jonkin verran liian kauan. Siitä tulee sellainen kapistus että kaloreita palaa jo siinä järsimisessä. Mukakovat jälkiuunileivät kalpenee meitin juurella valmistettujen ruisleipien rinnalla.

    VastaaPoista