lauantai 8. marraskuuta 2008

Make a plan to love me sometime soon.

Valmentajamme sanoi eilen treeneissä että meidän on treenattava jalat ja peppu pienemmiksi. Melkein koko joukkueen. Taas yks uusi motivaation lähde. Jos valmentaja sanoo, niin niin on tehtävä. Ja minähän teen.

Tämä viikko on mennyt melkein pelottavan hyvin. Herkkulakkoni on pitänyt ja oon syönyt muutenkin todella vähän. Skippaillut aterioita ja tehnyt Callaneticsia uskollisesti. Tänään tiedossa ensimmäisen vaiheen viimeinen treeni. Sitten saankin jo siirtyä vähän haastavempiin liikkeisiin. ;) Muutenkin oon nyt koittanut nostaa mun peruskulutusta tekemällä kokoajan kaikkea ylimääräistä; hengaan kotona painot nilkoissa, hyppelehdin paikasta toiseen, treenaan nilkkoja, viskon jalkoja.. Kaikkea tuollaista pientä kivaa. Ainoa asia mikä minua tällä hetkellä pelottaa, on että tää motivaatio lopahtaa ja alan taas löysäilemään.

Tässä vielä hieno pätkä minkä löysin YouTubesta, vähän huonolaatunen, mutta you'll get the point ;)

7 kommenttia:

  1. Oho vau! Oot varmaan tosi hyvässä kunnossa (mitä voimistelijat yleensä on). Kumpa mullakin olisi valmentaja, jonka käskyä totella. Tosin, melko hullusti siinä voi käydä. Voimia <3

    VastaaPoista
  2. Joo on, tai siis oli. Lopetin vuosi sitten kun treenit alko viedä liikaa aikaa. Et varmaankaan halua paljastaa sun joukkuetta? :)

    VastaaPoista
  3. ymmärrätkö, että sulla on vakava syömishäiriö ?

    VastaaPoista
  4. Anonyymi: Asiasta voidaan olla montaa mieltä..

    VastaaPoista
  5. toi Callaneticsin juttu kuulostaa hyvältä. munkin pitäis kokeilla tota.
    tosi reilu toi sun valmentaja! (mä en usko ett sun ainakaan pitäis saada sun jalkoja ja peppuu pienemmäks)

    VastaaPoista
  6. jepss... :) moskovas en oo ees koskaan käynyt. pietari tuntuu ihan kodilta, ku sinne tulee. sit on kiva aina kiertää kaikki paikat; puistot, kahvilat, teatterit ym. missä on pienenä viettäny aikaa. sitte noi pietarin ja muutenki venäjän leipomot on täynnä kaikkii ihanii herkkui... varmaa ainoit joita saatan sallia itelleni. kerran vuodessa kun saa

    sullakin taitaa olla motivaatio aika korkeel nytten... mullakin :) toivottavasti ei lopahda

    VastaaPoista
  7. Hei tossahan on Fotonien viimekevään musiikki taustalla ;)

    VastaaPoista